KONK

For deg som har klatret en stund, sikrer selvstendig og ønsker å bli en bedre klatrer og kan tenke seg å delta i nasjonale konkurranser.

TET-gruppen er en treningsgruppe for ungdom. Fokuset vil ligge på å lære seg å klatre effektivt i veggen, mestre nye taktiske elementer, avansere klatreteknikken og utfordre og motivere hverandre i gruppa. Her skal vi trene systematisk for å bli bedre klatrere, og gjerne satse mot konkurranser.

TET-gruppa har tre treninger i uka.
Treningstider: mandag kl 1730-1930, onsdag kl 1730-1930 og torsdag kl 1930-2130

Arrangør: Tromsø Klatreklubb
Antall deltagere: Opptil 9
Aldersgruppe: Ca 15-19 år
Krav: Ha brattkort, klatre jevnlig på led, delta på Polarcup og evt. nasjonale konkurranser etter høyt nok nivå.


For å delta på treningsgruppene våre må man være medlem i Tromsø klatreklubb. For barn og ungdom under 20 år koster medlemskapet kr 100,- per år. Innmelding gjøres av foresatt via Min idrett.
Klatreklubben tar en treningsavgift på kr 1900,- per semester for deltagerne på vår TET-grupper. Treningsavgift inkluderer leie av utstyr ved behov på organisert treningstidspunkt. Faktura for treningsavgift vil bli utsendt på e-post i starten av hvert semester.
Merk at det er mulig å få dekket medlemskap og treningsavgift av klubbens inkluderingsfond dersom man har behov for det.

TET-gruppa rekrutterer i hovedsak fra led-gruppene, men for ønske om direkte opptak ta kontakt med treningsgruppeansvarlig i Tromsø klatreklubb på e-post post@tromsoklatresenter.no.