Familieklatring

Tromsø klatreklubb arrangerer familieklatring på lørdager, fra kl 10.00 til kl 12.00. (I skoleåret, ikke i sommerferien.) Dette er et populært tilbud hvor barna får prøve klatring, og de fleste storkoser seg i veggen! Barna klatrer og foreldrene sikrer sine egne barn. TKK stiller med instruktører og nødvendig opplæring vil bli gitt, så man trenger ikke kunne noe fra før.
Inngangsbilletten dekker leie av utstyr og inngang til kursrom og barnerom i tidsrommet. Instruktørene i hallen vil hjelpe dere med å komme igang. Om foreldrene selv ønsker å klatre så anbefales det å delta på ett av klatrekursene til Tromsø klatreklubb. Alle, også medlemmer og personer med sesongkort, må betale for å delta på familieklatringen.
Familieklatringa benytter kursrommet og barneveggen i Tromsø Klatresenter, så mens den foregår er disse rommene stengt for andre klatrere.

10.10. er det ikke ordinær familieklatring fordi klubben avholder Polarcup. Men kanskje er cupen aktuell for noen av barna. Sjekk ut arrangementet på facebook.

Pris: kr 80,- for medlemmer i Tromsø klatreklubb og kr 90,- for ikke-medlemmer.