Ruteinformasjon, Vertical Life og ruteskruing!

Tromsø Klatresenter benytter seg av Vertical Life for å informere våre medlemmer om rutetilbudet som finnes i klatreanlegget.

På hjemmesiden og i appen finner du oppdatert oversikt over tau- og buldreruter på klatresenteret. 

Ved å laste ned appen Vertical Life og legge inn Tromsø Klatresenter er du alltid oppdatert på de nyeste og hotteste rutene i klatreanlegget. I tillegg kan du “zlage” ruter eller buldreproblemer du har gått, se hva andre har sagt om samme rute, eller motta månedens utfordring og kanskje konkurrere mot din venner.

Dersom du nettopp har gjennomført sikringskurs, eller bare trenger litt tips om ruter som kan gi deg den treningen du behøver, ja da finner du kanskje akkurat det du leter etter inne på Tromsø Klatresenter på Vertical Life!

Ruteskruing: 

Vi skrur nye ruter regelmessig for å gi våre klatrere variasjon i utvalget. Vi skrur alt fra gradene 4+ til 8A+.

Tauruter: Vi skrur tauruter fire dager i uken. Da er det en sone av veggen som er stengt, mens resten av hallen er åpen for klatring. Det skrus på dagtid.

Buldring: Vi skrur nye bulder på torsdager. Da blir en liten sone av veggen avstengt, mens resten av buldrearealet er tilgjengelig.

Buldrejam 2024: Årets høydepunkt, Buldrejam (dato kommer). Vi starter å gjøre klar nye kule bulder på mandagen samme uke, og fortsetter hver dag frem til konkurransen starter. Det er mulig å klatre frem til fredags morgen, men det vil bli begrenset buldremulighet for hver dag vi skrur på nye soner av buldrearealet. Alt av tauruter er tilgjengelig hele perioden.