Styret og nøkkelpersoner

Her presenterer seg de som sørger for at hjulene i Tromsø Klatreklubb går rundt.

Daglig Leder og Hovedtrener

Eivind Johansson

Daglig leder
Daglig drift av klatreklubben
dagligleder@tromsoklatreklubb.no
Begynte med klatring gjennom utekontakten da jeg var 15 år, er klubbmedlem siden 2015, og startet å jobbe for klubben i den gamle hallen i resepsjonen. Var senere flere år styremedlem, og i 2022 styrenestleder. Jobbet også en periode i Tromsø Idrettsråd med anleggspolitikk. Føler det veldig givende å jobbe med idrett og takker styret for tiltro til å lede klubben. Jeg brenner for inkludering og ønsker at klatring skal gi alle våre medlemmer og besøkende en følelse av mestring. Liker at det skjer ting rundt meg og vil gjerne høre medlemmers tilbakemeldinger om klubben og hva vi kan gjøre bedre eller hva vi gjør godt. Håper at dere tar kontakt med meg hvis det skulle være noe jeg kan hjelpe med.

under ansettelse

Hovedtrener

Styret

Njål Kvendseth

Leder
Styring, Media
styre@tromsoklatreklubb.no
Det jeg liker med klatring er vennskap, mestring og det å ta på stein.

Alexander Horsch

Nestleder
Økonomi, Sosial-faglig klubbliv
styrenestleder@tromsoklatreklubb.no
Er opptatt av natur, fjell, bærekraft og filosofi. Respekt overfor naturen og medmenneskene er en sentral verdi for meg. Klatring betyr i mitt liv fellesskap, mye glede når det flyter, og bra utfordring når jeg sliter. I klubben ønsker jeg å bidra til videreutviklingen, i denne perioden med hovedfokus på økonomien og det sosial-faglige klubbliv.

Anders Andersen

Medlem
Data, Teknikk
teknikk@tromsoklatreklubb.no
Jeg sittet i styre kun et år og jeg ønsker å bidra mer. Året ble litt annerledes enn vi planla, men jeg ser for meg at vi fremover skal kunne bygge videre på det vi har gjort samtidig som vi må trygge (den økonomiske) fremtiden både for klubb og senter. Jeg vil fortsatt ha fokus på de som vil klatre, men ikke nødvendigvis konkurrere og dra på ekspedisjoner, uten at jeg mener at det er noe konflikt mellom dette.

Elin Kurki

Medlem

Grete Kongsbak

Medlem
RettOpp Senior, Paraklatring
paraklatring@tromsoklatreklubb.no
Ønsker mer fokus på paraklatring med alle dens utfordringer på de ulike nivåene. Grete er en i gjengen som startet den paraklatregruppa «Rettopp» for voksne med funksjonsnedsettelser og vært en del av TKK i mange år. Hun har stort søkelys på inkludering og har lyst til å bidra med treningsgruppene. Hun har også erfaring fra styrearbeid fra blindeforbundet og et godt nettverk innfor paraidrett.

Isak Ripmann

Medlem
HMS, Paraklatring
hms@tromsoklatreklubb.no

Kjersti Hervik

Medlem
Uteklatring, Sosiale medier
uteklatring@tromsoklatreklubb.no
Jeg brenner for aktivitet utendørs, for fjell og for eventyr. Jeg er valgt inn for mitt tredje år i TKK styret, og jeg har hatt ansvar for å sette i sving utekurs, og koordinering av mentorordninga. Jeg er også i TKS styret sammen med Alex, og vi fungerer som bindeledd mellom klubb og senter. Det er meg du skal kontakte om du har spørsmål om utendørs klatring i Tromsøområdet. Jeg skriver også for Tidsskrift for Norsk Alpinklatring, og vil gjerne ha kontakt med deg som har historier du vil dele med flere norske klatrere.

Vilde Jakobsen

Ungdomsrepresentant
Sosiale medier
smedia@tromsoklatreklubb.no
Hei! Jeg heter Vilde Jakobsen. Jeg har vært medlem av Tromsø klatreklubb siden 2016 og er ny ungdomsrepresentant i TKK styret, og jeg har ansvar for klubbens sosiale medier. I klubben brenner jeg for samholdet og et godt klatremiljø.

Nils Hermann Wiggen

Varamedlem
Teknikk, Data, Økonomi
teknikk@tromsoklatreklubb.no

Hilde Lynum

Varamedlem
Konkurranser, Media
konkurranser@tromsoklatreklubb.no
Jobber som idrettslærer på x-sport linja på Tromsdalen videregående skole. Utflytta Salangsværing. Liker å leke på klatrestein, ski, sykkel, kajakk og på fjellet. Klatring førr mæ e livsglede.

Kontrollutvalg

Ingrid Kvalvik

Medlem
Jeg sitter i kontrollutvalget. Vår oppgave er å kontrollere styrets arbeid og sjekke om styret gjør det som klubbens medlemmer, gjennom årsmøtet, har bestemt.

Bjørn M. Litveit Hansen

Medlem

Ole Reidar Olsen

Varamedlem

Valgkomite

Helle Langhaug

Leder
95059215
Klatring er for alle, og eg ønsker at alle som vil lære seg å klatre og å sikre, skal få mulighet til det. Derfor synes eg familieklatringa er et flott og godt sted å begynne. Å kunne være med på å gi mestring til barn, unge, voksne og eldre er noe som gjør at eg fortsatt jobber med dette på 14. året.

Johan Nils Swärd

Medlem
Utebuldring, Medlemsbladet Stein & Stegjern
utebuldring@tromsoklatreklubb.no

Filippa Fälth

Medlem
Eg elsker den felles gleden, utfordring og tilhørighet som klatringen gir, sammen med en sterkt relasjon til naturen og minner for livet. Derfor vil eg gjerne være med å ta vare på den gjennom engagement i Tromsø klatreklubb, fremst med det sociale miljøet. Ønsker å bidra til at klatreklubben er en sammenheng der alle føler seg velkommen!

Andre Nøkkelpersoner

Helle Langhaug

Ansvarlig
Familieklatring
95059215
Klatring er for alle, og eg ønsker at alle som vil lære seg å klatre og å sikre, skal få mulighet til det. Derfor synes eg familieklatringa er et flott og godt sted å begynne. Å kunne være med på å gi mestring til barn, unge, voksne og eldre er noe som gjør at eg fortsatt jobber med dette på 14. året.

Stein Tronstad

Ansvarlig
Drift av Hollenderhytta
Medlem av TKK siden 1985; hobbyklatrer og ekstrembyråkrat med rundt 15 år i TKK-styret (3 som leder) tidligere, og nå mer enn 25 år som DIN representant i NKF-styret og fra 2020 også i UIAA-styret. Jeg liker meg best i fjellet og er sjelden å se på innevegg, for etter papirarbeidet trenger hodet luft i bratte omgivelser. Retrettstillingen min i TKK er perfekt for det: å passe på klubbens juvel og den beste plassen i livet, Hollenderhytta.

Patrick Stoll

Ansvarlig
Digital klatrefører