Ditt første besøk

Tromsø Klatresenter ligger på Templarheimen, nærmere bestemt Templarheimvegen 35, i samme bygg som Tromsøbadet.
Her har vi moderne fasiliteter for både tauklatring og buldring.

Ansvarserklæring og sikkerhetsregler

Alle som ønsker å klatre eller oppholde seg i vårt senter må lese
våre sikkerhetsregler og signere på ansvarserklæring. Dette kan du
enten gjøre via vår hjemmeside eller når du besøker vårt senter.
Les sikkerhetsreglene og signer skjema her

Min side

Alle som ønsker å kjøpe klippekort, sesongkort, eller abonnement må registrere seg som bruker hos Tromsø Klatresenter AS. Du får da en egen brukerprofil i vårt kunderegister der du kan se informasjon om dine kjøp samt handle. Når du registrerer deg som bruker må du også akseptere våre medlems- og abonnementsvilkår. Registrer din brukerprofil her.

Autobelay

Tromsø Klatresenter har automatiske sikringsmaskiner som gjør at du kan klatre uten sikringskort og klatrepartner. Dermed har du mulighet til å komme deg til topps i våre tauvegger selv om du ikke har tidligere klatreerfaring. Alt du trenger er en kort opplæring fra en av våre ansatte, så er du igang!

Klatring med barn

Klatring er en utmerket familieaktivitet, og hos Tromsø Klatresenter ønsker vi alle aldre velkommen! Barn under 13 år skal være under tilsyn av voksne, men kan fint prøve seg både på tauklatring og i buldreveggene. Vi har også en liten buldrevegg for barn, der de kan få utfolde seg.
Tromsø Klatreklubb arrangerer dessuten familieklatring på lørdager og har organiserte klatretreninger for barn og ungdom.

Utstyr

Har du ikke eget utstyr kan du leie alt du trenger for å komme igang hos oss. Vi har i tillegg utsalg av et utvalg klatreutstyr fra anerkjente produsenter. Priser for utstyrsleie finner du her.

Kurs

Hvis du ønsker å lære deg å sikre kan du melde deg på et av våre grunnkurs. Vi holder også andre typer kurs for deg som vil ta klatringen videre i en eller annen retning.
Kursene holdes i hovedsak i vårt eget kursrom der vegghøyde og ruter er tilpasset formålet. Her gjennomføres også mange av Tromsø klatreklubbs treningsgrupper.

Ruteinformasjon

Tromsø Klatresenter bruker Vertical Life slik at du til enhver tid har tilgang til en oppdatert oversikt over tau- og buldreruter i klatresenteret. Ved å laste ned appen Vertical Life og legge inn Tromsø Klatresenter vet du alltid hvor du finner de nyeste og hotteste rutene i klatreanlegget.

Sikringskort

For å kunne sikre på egenhånd med tau hos Tromsø Klatresenter må du enten ha brattkort eller topptaukort. Dette gjelder også hvis du skal sikre barn.
Vi holder ukentlige tester for deg som vil ta brattkort/topptaukort. For å bli klar til dette anbefaler vi et grunnkurs, dersom du ikke allerede har de nødvendige ferdighetene.