Klubb

Tromsø Klatreklubb starter opp organiserte treningsgrupper mandag 18 mai

Vi  har nå mottatt veiledningen fra Norges Klatreforbund, og vi starter opp den organiserte treningen mandag 18 mai. Utøvere på barne og ungdomsgruppene samt Rett Opp får tilsendt informasjon om treningene.

Tromsø Klatreklubb har mange medlemmer som ikke deltar i et organisert treningstilbud. Vi oppretter nå et tilbud til disse. Kriteriene er at du er medlem av klubben, har brattkort og disponerer eget klatreutstyr.

Fra vår hjemmeside vil du kunne gå inn å melde deg på en fast treningsgruppe. Påmeldingen vil være klar ila fredag. Klatrehallen er nå delt inn i ulike soner, og det er delt opp i ulike tidsrom. Alle kan melde seg på en trening i uka. Vi oppfordrer flest mulig til å melde seg på sammen med en i nær relasjon slik at man har en klatrepartner. For de som ikke har dette oppfordrer vi til å melde seg på i en sone med autobelay. Vi åpner foreløpig bare for tauklatring.

Presist oppmøte er viktig. Ved ankomst i hallen må alle gjennomføre god håndvask før de går til den sonen de skal klatre. Det er totalt 5 vasker tilgjengelige på toalett/ garderober. I alle soner er det antibac tilgjengelig om man ønsker å supplere med dette. Unngå å ta deg i ansiktet under oppholdet. Man skal hele tiden holde min 1 meter avstand til øvrige klatrere. Alle må være ferdig påkledd ved ankomst og de må ha med egen drikke på drikkeflaske. Garderobene er stengt for alminnelig bruk, kun bruk av håndvask. Før man forlater er det også viktig å gjennomføre god håndvask.

Beskrivelse av de ulike sonene:

Konkveggen (hele konkurransevegger pluss de første rutene rundt hjørnet mot Bukta):

Det er 14 ruter tilgjengelige med en gradering fra 6atil 7B. I tillegg er det 2 ruter rundt hjørnet mot bukta med gradering 5a+ og 5c. Hovedmengden ligger på 6/7.

Bukta:

Dette er veggen bak konkurranseveggen og inneholder også halve pilaren og veggen het til porten. Det er 2 autobelayer tilgjengelige. Området har 35 ruter med gradering 5a til 7c+. Hovedmengden av rutene ligger på6 tallet.

Lillebuen:

Dette området inneholder hele veggen mot kurs- og treningsrom samt halve pilaren. Det er 2 autobelayer i tilgjengelige. Området har 26 ruter i graderinger fra 5a+ til 7b. Hovedmengden er på 6 tallet.

Kursrommet:

Kursrommet ligger i 2 etg og brukes mest av de yngre treningsgruppene. Det er 2 autobelayer tilgjengelige. Her er det ca 40 ruter med gradering fra 3 til 7a+. Hoveddelen er på 5 tallet og 6 tallet.

Andre nyheter