Premier til TKS Big Wall Challenge april 2023

Vi takker alle deltagere, sikrere og heia gjenger som deltok på TKS Big Wall Challenge! Folk syntes det var artig, men et tungt opplegg. Et tips fra noen var å klatre med hansker hvis man skal gå El Capitan på en dag! Vi har kåret noen bestigninger som virkelig imponerte enten med vilje, styrke, tid, grad eller stil. Resten av premiene er trekkepremier blant alle deltagere. 

Prisen for Mest imponerende bestigning går til  Ellinor Pedersen. I løpet av april klatret hun på toppen av alle tre fjellene 1550 m: Baugen, Store Blåmann, El Capitan og fødte et barn! Hun manglet bare 5 taulengder fra El Capitan før fødselen. De rakk hun akkurat å klatre etter fødselen,  5 taulengder innen 30 april! Gratulerer fra TKS med nytt familiemedlem og premie! 

Premie for mest originale bestigning går til Stian Nakken, Karoline Moen og Sondre Rikardsen. De “Oversatte alle pitchene til sportsgrader fra ruten "Freerider" på el cap og klatret alle i rekkefølge. Grader varierte fra 5 til 7a+. Slitsomt🥵”

Stian Nakken får også pris for den hardeste grad, og raskeste tiden med klatring på toppen av Store Blåmann og Baugen. Stian sin kommentar var: “19m 35s på 19 laps, gikk 17 på 17m31s. Så at Jussi hadde gått 19 ganger, så måtte matche det💪” I Tillegg hadde han klatret en gang på Baugen med mål om å gå denne hardeste graden: “Gikk 6c+ x 13, 7a x 3 og 7b x 1, snitt grad 7a”

Roni Lukkarinen hadde den beste tiden til toppen på alle fjellene på autobelay med 104 ruter som er 1550 høydemeter innen 4 h, 33 min. 

Xenia Perino fikk prisen for beste stil med sin 90 talls inspirerte bekledning med tights og solbriller. Hun kommenterte: “Jeg takker mine foreldre for gode sportslige gener, TKS for styrken og alle for kjærligheten. 😘”

Følgende kan hente premie i resepsjonen og førstemann til mølla velger premie først: 

Ellinor Pedersen

Stian Nakken

Karoline Moen

Sondre Rikardsen

Roni Lukkarinen

Xenia Perino

Ane Hordvik

Johannes Oskal Hanssen

Tora Solvang

Andre nyheter