Ny daglig leder ved Tromsø Klatresenter AS

Gunn Stabell, som har ledet Tromsø Klatresenter AS (TKS) siden oppstarten, går over i en stilling utenfor TKS. Casper Bjørn Bang-Helgestad er tilsatt som ny daglig leder ved TKS.

Styret har valgt å gå for en todelt løsning med omorganisering av selskapet, der ledelsen vil bestå av en leder og en nestleder. Outi Lassila er tilsatt som nestleder ved klatresenteret.

Casper begynner i stillingen som daglig leder 01.01.2024. Det gleder han seg til: "Der er meget at se frem til! Vi er mange som møder os selv og hinanden på væggene i Tromsø Klatresenter. Det er vi et stærkt team, som nu skal fortsætte med at skabe så gode muligheder for, som overhovedet muligt."

Casper har tidligere er faring fra klatrebransjen i Danmark. Han har i 2 perioder jobbet ved klatresenteret i Tromsø og har erfaring både fra resepsjon og de siste årene som ruteskruer. Outi går inn i stilling som nestleder fra 19.10.2023.

«Styret er meget fornøyde med å gi ansvaret som ny daglig leder til Casper, sier styreleder i TKS Kolbjørn Engeseth. Det var viktig for oss å finne en daglig leder med kompetanse og erfaring innen klatresporten. Vi er også fornøyde med at vi har styrket ledelsen ved TKS med å også ansette en nestleder. Vi ser frem til å fortsatt kunne tilby Tromsøs klatreentusiaster et tilbud i øverste divisjon.»

Tromsø 18. oktober 2023

Gunn Stabell
Daglig Leder ved TKS

Andre nyheter