Klubb

Frivillige til NM i led 12-13 november

12-13 november blir det fest i Tromsø. Da skal Tromsø klatreklubb arrangere NM for alle klasser inkludert para.

Til arrangementet trenger vi selvfølgelig frivillige. De frivillige er delt inn i ulike kategorier og her kommer en beskrivelse av oppgaver:

Dommer: Du dømmer klatrerne som klatrer. Hvor langt kom de, hvor lang tid brukte de og hadde de kontroll på siste tak? Det er noen ting å følge med på, men det er veldig enkelt. For å bli klar så skal vi kjøre egne kurs for de som ikke har hatt det, og man får også anledning til å øve ifm treningssamlinger for ungdommer i Tromsø. Mer info om kursdatoer kommer.

Sikrer: Da sikrer man klatrere. Det er viktig at tauet ikke er for slakt i starten og ikke for stramt på slutten. Det blir anledning til å øve på dette i forkant.

Mat / renhold: Det bestilles mat til de frivillige og det ordnes også mat til utøvere i anlegget. I tillegg sjekker man at det ser greit ut på toaletter, fyller på med såpe og papir og tømmer søppel.

Logistikk/ parkering / isolat: Det er mange små oppgaver som må gjøres ifm arrangementet. Det vil være parkering for frivillige på sørsiden av Tromsøhallen. I tillegg vil det på dag 2 være isolat for finalistene. Da er det viktig at alle blir vist inn riktig vei ( vare inngangen). Stoler må settes ut til dommere, gavebord må klargjøres og premiepall må på plass til premieutdeling. Det blir potet gjengen som fikser det meste. Vi vil lage klar en utfyllende liste for de som er i denne kategorien.

Sekretariat / resultatservice: Startlister og resultater må ut til deltakere, publikum og media. Her er jobben å skrive ut lister, hente inn resultater, legge inn og publisere resultater. Det kan hende mye av dette gjøres digitalt. Posten oppdateres etter hvert.

Medisinsk personell: Frivillige med medisinsk utdanning ( sykepleiere, leger) som kan bistå dersom noen blir skadet. Det vil bli gitt en gjennomgang av hvor det er praktisk å få ambulanse avhengig av hvor man er i konkurransen.

For å melde deg på som frivillig til NM i Tromsø trykk her:

skjema frivillige

Andre nyheter