Foredrag

Foredrag med Keith Lockwood!

Tromsø klatreklubb ønsker deg velkommen til foredrag på Tromsø Klatresenter 21. august kl 19.00

Bli med Keith Lockwood til Mount Arapiles- en Australsk klatredrøm!

Mount Arapiles ser ut som en liten ås på slettene mellom Melbourne og Adelaide, men har over 3000 klatreruter av høy kvalitet. Det er uten tvil det mest kjente klatreområdet i Australia, og mye besøkt også av norske klatrere. Fjellet er bombefast og formasjonsrik kvartsitt, med fast og fin klatring på alle grader fra (norsk) 3 til 9. Med en skyggefull campingplass rett under veggene er det et sted der det går an å klatre i ukevis.

Keith Lockwood (71) en av de ledende, australske klatrerne av sin generasjon. Han er født, oppvokst og bosatt i nærmeste landsby, Natimuk, har klatret på Mt. Arapiles siden han var 15 og har gått et utall av nye ruter der. Keith har også mange andre bestigninger bak seg, ikke minst den hårreisende Ball's Pyramid. Som gammel journalist, forfatter og ildsjel bak klatremuseet i Natimuk er han en garvet forteller med mange historier på lager. Nå kommer han til Tromsø for mer klatring og vennebesøk, og vil veldig gjerne fortelle oss om en klippe som alle klatrere bør prøve en gang i livet.

Kombiner gjerne foredraget med ei klatreøkt ved å klippe deg inn eller betale på vanlig måte i resepsjonen. Om du kun vil være med på foredraget er det gratis inngang for medlemmer av TKK!

Andre nyheter