Buldring med Joel Frans

Buldring med ruteskruer

Trener og ruteskruer Joel Frans inviterer deg til buldring den 16 mars klokka 16-17:30. Alle er velkommen og du betaler bare vanlig inngang. Ingen påmelding, men du må være 13 år. 

Hvis du vil ha mer teknikk trening med Joel, kan du melde deg på videregående  teknikkurs 2 som er den 23 mars klokka 20-21:30. Der er plass til 6 stk, du trenger å være minimum 16 år og kunne klatre minimum på grad 6a. 

Vi har separat intro teknikkurs hver oddetallsuke på søndagene klokka 16. 

Joel Frans har laget en liten beskrivelse av hva han har gjort i løpet av sin klatre karriere.  

“Jeg har vart i overkant ivrig og vart runt i store deler av verden og klatret, buldring i Syd Afrika, lange turer i fjellet i Patagonia til nye islinjer i Lofoten, eller nye buldreproblem i hagen min i Ersfjorden. Jeg liker meg best i Nord-Norge på kald granit eller oppdagelsestur i fjellet sommer som vinter. Nye ruter har alltid vært en stor del av min lidelse for klatring, att oppdage om linjen går helt til tops eller problemløsning hvur de nye buldreproblemet skall løses for jeg skall att klare det.

Jeg liker att utforska nye bevegelser og at dele med meg av min kunnskap. De kan hva derfor jeg liker veldig godt at jobbe som rutesetter, instruktör og trener.

Jeg har jobbet som rutesetter av og på de siste 8 årene, de to siste på heltid for Tromsø klatresenter.

Jeg jobber og med Norske klatreforbundet der jeg jobber som rutesetter for nasjonale konkurranser og jeg er med og utvikler utdanningsstigen för rutesettere.

Jeg er setifiered klatreinstruktör og trener 1, rutesetter 1 og rutesetter instruktör 1 via NKF.

På siden av jobben min tar jeg en universitetsutdanning i Sverige som trener innen klatring.

Jeg jobber og som trener for Tromsø klatreklubbs konkurranse-gruppa, de ungdommene som er mest ivrige att konkurrere i Tromsø.

Bli med meg og klatre så skall ja garantert gi deg noen nye tips, som kan hjelpe deg til utvikles eller å nå dine satta mål.”

Andre nyheter